Wellerson uit Antares mag voetballen bij Sparta

Datum: 23 augustus 2017.

Vandaag is in de Rotterdamse editie van het AD een artikel geplaatst over Wellerson, een Antares-pupil van Robert die door bemiddeling van Michel van Egmond mag deelnemen aan de jeugdopleiding van Sparta.

Een van de belangrijkste peilers in het werk van REMER in Rio is het opvangen van kansarme kinderen in de favela Antares door ze – naast scholing – voetbal te bieden. Michel van Egmond heeft ervoor gezorgd dat een van de favela-jongeren een kans is geboden deel te nemen aan de jeugdopleiding van Sparta. Over dit prachtige verhaal is vandaag in het AD een artikel gepubliceerd.

Redactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: