Koop een kerstpakket voor de allerarmsten!

Misschien herinnert u zich de kerstactie die wij als stichting vorig jaar hebben georganiseerd. Met uw hartverwarmende steun hebben wij toen een heleboel mensen – inwoners van Rio de Janeiro die in extreme armoede leven – blij kunnen maken met een kerstpakket!

Wie zijn deze allerarmste inwoners van Rio? Het zijn mensen die geen huis (meer) hebben. Honderden van hen – waaronder veel kinderen – hebben hun heil gezocht in oude fabriekspanden in het centrum van Rio. Door zelf krotjes te bouwen in deze fabriekshallen konden zij ontsnappen aan het leven op straat. Maar de omstandigheden in de fabriekspanden zijn erbarmelijk. Het is er smerig en sanitaire voorzieningen zijn er nauwelijks. Robert Smits en het team van REMER proberen daarom steun te bieden.

We vroegen aan Robert waar wij de fabrieksbewoners op dit moment het beste mee kunnen helpen. Daar hoefde Robert geen moment over na te denken: “Eten!” Want voor veel van deze mensen is de grootste zorg niet of er morgen voedsel zal zijn, maar of zij vandáág iets te eten zullen hebben.

Daarom willen wij onze vorige kerstactie nu een vervolg geven. Doet u met ons mee? Het doel is om 110 gezinnen die in de fabriekshallen leven een kerstpakket – of beter gezegd: voedselpakket – cadeau te doen.

Een kerstpakket kost € 35 en bestaat uit levensmiddelen zoals rijst, bonen en meel. Heel basale producten, maar letterlijk broodnodig.

We danken u hartelijk voor uw steun. En we wensen u en uw geliefden hele mooie feestdagen toe!

Doe mee aan de kerstactie!

Het doel van onze kerstactie: 110 van de allerarmste gezinnen in Rio de Janeiro blij maken met een kerstpakket ter waarde van € 35. Doet u mee om het streefbedrag van € 3850 bij elkaar te krijgen? Mocht de opbrengst hoger uitvallen, dan wordt het resterende bedrag gebruikt om
in 2022 voedsel te kopen voor de bewoners van
de fabriekspanden.

Betaal mee aan een kerstpakket – via bankoverschrijving
U kunt eenvoudig een bedrag naar keuze overmaken naar stichting Help Mij Leven:

Rekeningnummer: NL23 RABO 0107614642 Onder vermelding van: kerstactie 2021

Betaal mee aan een kerstpakket – via Ideal

Doet u liever een donatie via Ideal?
Ga dan naar www.helpmijleven.org/doneren/ Daar kunt u een bedrag naar keuze overmaken. U kunt daar ook het specifieke doel vermelden: kerstactie 2021.

Andreas van der Griendt
%d bloggers liken dit: