Maandelijkse donatie actief

Via onze website kun je heel eenvoudig online doneren. Wanneer je een donatie doet, dan wil je natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Bij het ontwikkelen van deze website hebben we er daarom voor gezorgd dat onze website een beveiligde communicatie heeft met de server.

Dit hebben wij gedaan door een zogenaamd SSL certificaat te installeren. Dit certificaat zorgt ervoor dat er boven in de URL balk HTTPS met een groen slotje komt te staan. Dit geeft aan dat alle communicatie echt veilig is. Dit is dezelfde techniek die banken gebruiken om hun websites veilig te houden. Zo kun jij ook op een veilige manier online donaties doen aan Help Mij Leven.

iDeal

Een handige en gebruiksvriendelijke manier om online te doneren is het doen van een betaling via iDeal. In Nederland is iDeal de meest gebruikte online betaalmethode. Ook op onze website kun je online doneren via iDeal.

Nu ook mogelijk: maandelijkse donatie

Ook handig: sinds kort kun je via onze website maandelijks een vast bedrag aan ons doneren. Dit gaat via een automatische incasso. Zo kun je elke maand automatisch een bedrag – groot of klein – automatisch van je rekening laten afschrijven waarmee Help Mij Leven Braziliaanse kinderen in nood ondersteunt. iDeal word hier gebruikt om jouw rekening te verifiëren. Overige incasso’s lopen via een ander betalingssysteem, welke gekoppeld is bij onze standaard partner.

Wil jij ons – en daarmee de kinderen in Brazilië – helpen door iedere maand een bedrag naar keuze over te maken? Ga dan meteen naar donatiepagina!

 

Redactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: