Wil jij ons helpen?

Doneer en help de kinderen in Brazilië

Om maar gewoon met de deur in huis te vallen: zonder jouw steun zijn we nergens. Het werk van hulporganisatie REMER in Brazilië wordt een voor een belangrijk deel vanuit Nederland gefinancierd. En dus hebben we jouw hulp hard nodig!

Wil jij Braziliaanse kinderen in nood helpen? Help ons dan het werk van REMER in Brazilië mogelijk te maken. Met Ideal kun je een bedrag naar keuze aan ons overmaken. Dat zouden wij én de kinderen die REMER in Brazilië helpt geweldig vinden! Je kunt ook maandelijks een vast bedrag naar ons overmaken, via een machtiging. Namens de kinderen in Rio de Janeiro en Pequeri: muito obrigado!

Klik hier om naar de donatiepagina te gaan.

Als vrijwilliger naar Brazilië?


Wil je ons als vrijwilliger helpen in Brazilië? Dat kan ook! Voor het werk op de woonboerderij in Pequeri zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een aantal maanden willen bijdragen aan een betere toekomst voor Braziliaanse kinderen in nood.

Als vrijwilliger ga je in het plaatsje Pequeri aan de slag op Sítio Shalom, de woonboerderij van REMER waar kinderen worden opgevangen die niet thuis kunnen wonen (bijvoorbeeld omdat hun ouders verslaafd zijn). Op de woonboerderij is behoefte aan vrijwilligers die ondersteuning bieden bij de dagelijkse werkzaamheden.

Als vrijwilliger wordt je niet ingezet als hulpverlener. Het geven van, bijvoorbeeld, therapie aan kinderen die dat nodig hebben wordt uitsluitend door professionals gedaan die in dienst zijn bij REMER. Jouw werkzaamheden als vrijwilliger zouden bestaan uit ondersteunende taken. Zo kun je bijvoorbeeld als chauffeur van een combi aan de slag gaan, de kok in de keuken helpen, werkzaamheden in de tuin verrichten, of taallessen geven aan de kinderen.

Naast ‘all-round’ vrijwilligers voor algemene ondersteunende werkzaamheden zoeken we ook mensen met specifieke kennis en ervaring – bijvoorbeeld op het gebied van online marketing, social media, financiële verslaglegging, evenementenorganisatie (denk aan sporttoernooien in Rio).

Meer weten over werken als vrijwilliger in Brazilië? Lees de Q&A of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Meer weten over de eisen die we stellen aan een vrijwilliger? Bekijk of download de criterialijst.

%d bloggers liken dit: