Wil jij ons helpen?

Doneer en help de kinderen in Brazilië

Om maar gewoon met de deur in huis te vallen: zonder jouw steun zijn we nergens. Het werk van hulporganisatie REMER in Brazilië wordt een voor een belangrijk deel vanuit Nederland gefinancierd. En dus hebben we jouw hulp hard nodig!

Wil jij Braziliaanse kinderen in nood helpen? Help ons dan het werk van REMER in Brazilië mogelijk te maken. Met Ideal kun je een bedrag naar keuze aan ons overmaken. Dat zouden wij én de kinderen die REMER in Brazilië helpt geweldig vinden! Je kunt ook maandelijks een vast bedrag naar ons overmaken, via een machtiging. Namens de kinderen in Rio de Janeiro en Pequeri: muito obrigado!

Klik hier om naar de donatiepagina te gaan.

Als vrijwilliger naar Brazilië?


Wil je ons als vrijwilliger helpen in Brazilië? Dat kan ook! Voor het werk op de woonboerderij in Pequeri zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een aantal maanden willen bijdragen aan een betere toekomst voor Braziliaanse kinderen in nood.

Als vrijwilliger ga je in het plaatsje Pequeri aan de slag op Sítio Shalom, de woonboerderij van REMER. Hier woon en werk je dagelijks samen met een groep kinderen. In de organisatie is behoefte aan vrijwilligers die ondersteuning bieden bij de dagelijkse werkzaamheden.

Als vrijwilliger kun je verschillende taken op je nemen. Zo kun je bijvoorbeeld als chauffeur van een combi aan de slag gaan, de kok in de keuken ondersteunen, werkzaamheden in de tuin verrichten, of cursussen geven aan de kinderen.

Naast ‘all-round’ vrijwilligers voor algemene werkzaamheden zoeken we ook mensen met specifieke kennis en ervaring – bijvoorbeeld op het gebied van online marketing, social media, financiële verslaglegging, evenementenorganisatie (denk aan sporttoernooien in Rio).

Meer weten over werken als vrijwilliger in Brazilië? Lees de Q&A of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Meer weten over de eisen die we stellen aan een vrijwilliger? Bekijk of download de criterialijst.

%d bloggers liken dit: